Вхiд на сайт
Авторизацiя

У передмісті Ужгорода відбудеться Halloween-вечірка для дітей: усі подробиці

Свято Хеловін традиційно відзначається у всьому світі у ніч на 1 листопада. Популярним в останній час воно стало і в обласному центрі Закарпаття – у місті організовують костюмовані паради, ужгородці готують цікаві смаколики і тематично прикрашають свої домівки.

У передмісті Ужгорода відбудеться Halloween-вечірка для дітей: усі подробиці


Традиційно до святкування вирішили долучитися і в популярному закладі для відпочинку – Гостинному дворі «Чарда»:

«Безумовно, найбільше чекають це свято діти – його містичність та незвичайні атрибути здатні створити неймовірну атмосферу, яка, наче, занурює у казку. Саме тому ми вирішили влаштувати для маленьких закарпатців костюмовану дитячу вечірку та подарувати їм незабутні враження», - адміністратор закладу Юрій Орел.

Відтак, 31 жовтня з 17.00 до 20.00 у «Чарді» відбудеться цікаве дійство з нагоди відзначення свята Halloween. У програмі передбачено виставу від Лялькового театру, святковий стіл, декорації та фотосессії, виступи аніматорів, дитячі ігри та розваги.

Учасників заходу запрошують прийти у тематичних костюмах.

У передмісті Ужгорода відбудеться Halloween-вечірка для дітей: усі подробиці



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: