Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Раді з'явилася 23-річна білявка

У Раді з'явилася 23-річна білявка23-річна Дарія Ледовських, кандидат від "Народного фронту" (№73), 2 грудня пройшла в Раду за списком партії замість одного з 9 народних депутатів, які склали повноваження у зв'язку з тим, що стали членами Кабміну.

Про це інформують "Подробности".

Відповідно до інформації у Facebook, новообраний політик закінчила Інститут міжнародних відносин, а також University of International Relations у Пекіні. Згідно з офіційною біографією, Ледовських працює керівником юридичного відділу громадської організації "Кияни - за реформи".

Окрім того, за інформацією із соцмереж, Дарія Ледовських є родичкою діючого народного депутата від "Народного фронту" Олени Ледовських, яка пройшла в Раду під №27.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Раду пройшла 24-річна Олена Кошелєва від Радикальної партії.

У Раді з'явилася 23-річна білявка
У Раді з'явилася 23-річна білявка
У Раді з'явилася 23-річна білявка
У Раді з'явилася 23-річна білявка



Теги: депутат
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: