Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Перечинщині неповнолітня викрала у дитини велосипед

17-річна мешканка Перечинщини викрала дитячий велосипед, який дитина залишила без нагляду на майданчику. На неповнолітню дівчину очікує кримінальна відповідальність

На Перечинщині неповнолітня викрала у дитини велосипед


24 жовтня до чергової частини Перечинського відділення поліції надійшло повідомлення від 33-річної жительки с.Дубриничі Перечинського району. Заявниця повідомила про крадіжку дитячого велосипеду.

На місце події відразу виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Перечинського відділу. Як встановили правоохоронці, велосипед викрали з дитячого майданчика, коли дитина заявниці ненадовго залишила його без нагляду.

Проведеними розшуковими заходами оперативники встановили, що кардіжку скоїла 17-річна мешканка Перечинщини.

Дівчина мала намір продати викрадений велосипед своїм знайомим. Але працівники поліції знайшли її швидше, ніж їй вдалося збути його. Речовий доказ вилучено.

Раніше ця дівчина в поле зору правоохоронців не потрапляла. На відміну від її молодшої 15-річної сестри, яка не так давно викрала від своєї родички гаманець з грошима в сумі близько однієї тисячі гривень.

За даними фактами слідчі проводять досудове розслідування.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: