Вхiд на сайт
Авторизацiя

В СБУ розповіли нові подробиці розслідування резонансного плану дестабілізації ситуації у Закарпатті (ВІДЕО)

В СБУ розповіли нові подробиці розслідування резонансного плану дестабілізації ситуації у Закарпатті (ВІДЕО)
Нові подробиці розслідування резонансних планів щодо стабілізації ситуації у Закарпатті озвучив радник голови СБУ Юрій Тандіт в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Та інформація, яка опублікована хакерами, вона підтверджується. Як мінімум за кількома епізодами ми вже можемо говорити про те, що та інформація, яка була передана у відкритий канал доставки інформації, вона свідчить про факти, які є у нас в кримінальних провадженнях, які ведуться, в тому числі, по Закарпаттю. Ті епізоди, про які йде мова, вони пов'язані з незаконними діями людей, які намагалися розхитувати ситуацію в Закарпатті. Деякі з них зараз переховуються на території РФ", - зазначив він.

Тандіт підкреслив, що правоохоронці мають намір діяти в рамках кримінального провадження, відкритого за цим фактом.

За даними посадовця, деякі фігуранти листування помічника президента РФ Владислава Суркова, яке раніше українські хакери зламали, причетні до розхитування ситуації в Закарпатської обл., знаходяться на території Росії.

Нагадаємо, нещодавно організація українських хакерів "КіберХунта" заявила, щозламала листування помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова.

Організація опублікувала документи під заголовком "План першочергових заходів щодо дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні "Шатун", які нібито розраховані на період листопад 2016 – березень 2017 року. Серед них також було подано так званий план із забезпечення Закарпаття федеральним статусом.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: