Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль прокоментував план дестабілізації "сірого кардинала" Кремля на Закарпатті

Москаль прокоментував план дестабілізації "сірого кардинала" Кремля на Закарпатті

План дестабілізації на Закарпатті, оприлюднений хакерами начебто з електронного листування помічника Путіна, абсолютно нереальний, оскільки не відповідає тому, що насправді відбувається на Закарпатті, – заявляє Геннадій Москаль. – Сам текст написано безграмотно з численними граматичними та фактичними помилками, наведені дати виконання завдань, які давно минули, роль русинства занадто перебільшена, названі організації, яких взагалі немає в природі, приплетені якісь румунські русини, які ніколи не існували, й таких дурниць – маса. Тому або цей план складали люди, які не розбираються в ситуації на Закарпатті й, намагаючись вислужитися перед керівництвом Росії, подають йому спотворену картину, або ж це грубо сфабрикована фальшивка.

Те, що російські спецслужби працюють на Закарпатті, використовуючи певну частину русинів, ні в кого немає сумнівів. Однак розхитати ситуацію вони неспроможні. Більше можливостей для дестабілізації є в місцевих князьків, які так само намагаються використати русинів у своїх політичних цілях. Ця тема має довгу історію. Так, у 2007 році пан Балога через ручну обласну раду провів незаконне рішення про визнання на Закарпатті окремої національності «русин», а його дружина володіє приватним підприємством «Русинія». Спроби взяти тотальний контроль над областю з боку Балоги й шантажувати Київ тривали до останніх місцевих виборів у жовтні 2015р. І те, що він у цей період регулярно літав у Росію, мало б зацікавити наші спецслужби. Однак зараз будь-які намагання створити на Закарпатті якусь автономію чи окреме квазіутворення на зразок так званих «лнр» чи «днр» приречені на повний провал.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: