Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі у Мукачеві на вулиці знайшли самотню маленьку дитину (ФОТО)

Недалеко від місця виявлення дитини патрульні знайшли і горе-матір на подвір'ї будинку. Жінка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння і не усвідомлювала своїх дій. Ще одну, 2-річну дівчинку знайшли у будинку.

Вночі у Мукачеві на вулиці знайшли самотню маленьку дитину (ФОТО)


Сьогодні, 25 жовтня, під час нічного патрулювання мукачівські патрульні отримали виклик на вулицю Ярослава Мудрого.

Заявник повідомив, що помітив малолітню дитину, яка знаходилась вночі на вулиці без нагляду дорослих.

Діставшись потрібної адреси полісмени також виявили у подвір’ї будинку недалеко від місця знаходження дитини жінку, яка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Як з’ясували патрульні, 29-річна громадянка є матір’ю двох дітей, друга 2-річна дівчинка перебувала в будинку. Оскільки жінка знаходилась в безпорадному стані, не усвідомлювала своїх дій та залишила без нагляду двох малолітніх дітей полісмени вирішили відвезти їх у приймальне відділення дитячої лікарні.

Після освідування жінки в Мукачівській ЦРЛ, патрульні доставили її додому.

Справою дітей та питанням про неналежне виконання батьківських обов’язків займається інспектор поліції з питань дітей Мукачівського ВП ГУНП.

Вночі у Мукачеві на вулиці знайшли самотню маленьку дитину (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: