Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті правоохоронці прикрили сімейний злочинний бізнес

Крадіжки і грабежі - таким собі бізнесом вирішили зайнятись двоє братів із Берегівського району. Один з них вже має судимість.

На Закарпатті правоохоронці прикрили сімейний злочинний бізнес


На початку вересня в Берегові трапилися випадки крадіжки мобільного телефону та грабежу, в результаті якого від потерпілого відібрали золотий ланцюжок та мобільник.

Працівники кримінальної поліції розслідували дані факти, та вживши всіх необхідних оперативних заходів встановили, що до вказаних злочинів причетні два рідні брати віком 18 та 19 років. Обидвоє хлопців фігурують ще в деяких кримінальних провадженнях, які розслідує поліція. Старший брат вже раніше судимий за вчинення майнового злочину. Щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі і надалі проводять досудове розслідування, та готують матеріали для направлення провадження до суду, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: