Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як обрати зручну та надійну банківську комірку?

Попереду період свят та зимових відпусток. Як свідчить статистика, саме у такі дні зростає кількість пограбувань, тож закарпатці все частіше замислюються над методами збереження власних цінностей. Одним з таких є використання банківських сейфів, або ж, як їх ще називають, «комірок».

Як обрати зручну та надійну банківську комірку?

Що можна та що заборонено зберігати

Тримати у банківських «комірках» можна майже усе, що становить цінність для клієнта. Зазвичай мова йде про гроші, цінні папери, важливі документи, печаті, ювелірні прикраси, банківські метали, витвори мистецтва, антикваріат та багато іншого.

Обмеження на зберігання речей у таких сейфах передусім пов‘язані з небезпекою їх пошкодження. Саме тому забороняється зберігати вибухонебезпечні, легкозаймисті та токсичні речовини, а також усе, що забороняється законом – зброю, наркотики.

І хоч про вміст комірки відомо тільки її власнику, у разі виявлення порушення орендар може бути оштрафований.

Які бувають комірки та як вигідніше їх орендувати

Індивідуальні банківські сейфи зазвичай поділяються за розміри, тому щоб не помилитися у виборі варто виміряти приблизну величину відповідних цінностей. До прикладу, ПАТ «КОМІНВЕСТБАНК» пропонує своїм клієнтам комірки розміром 325 на 395 мм та висотою від 7,5 до 35 см.

Орендувати комірку можна на будь-який термін, однак чим він більший – тим більша й економія. До прикладу, на добу оренда великого сейфу у КОМІНВЕСТБАНКУ складає 14 гривень 40 коп., а у рік цей сейф обійдеться клієнту всього у 1740 гривень, замість понад 5 тис., якщо платити по 14,4 грн. 365 днів

Окрім того, експерти радять поцікавитися про знижки – зазвичай вони з’являються у найбільш популярні періоди – зимою та літом.

Перевіряємо надійність банку

Безумовно, довіряти свої цінності клієнт повинен тільки авторитетній фінустанові, попередньо переконавшись у надійності її сховища. Воно повинно бути ізольованим та володіти декількома рівнями безпеки, що включають цілодобову охорону, броньовані двері, відеонагляд, сигналізацію тощо.

Окрім того, відкрити комірку у КОМІНВЕСТБАНКу можливо тільки за допомогою 2 ключів: один залишається у клієнта, інший зберігається у банку. У разі втрати ключа комірку змушені зламувати, тож витрати на її ремонт оплачуватиме орендар.

Оформлення оренди

Як переконують у закарпатському банку, процедура оформлення оренди триває не більше 20 хвилин. Клієнту пропонують підписати типовий договір, який включає правила та усі особливості користування індивідуальним сейфом, наприклад такі як можливість, за бажанням орендаря, відкриття комірки третіми особами.

Окрім того, експерти радять перевірити чи не передбачено у договорі можливість банку в односторонньому порядку підвищувати вартість користування послугою – це може обернутися додатковими витратами.

До прикладу, плата за оренту сейфа в КОМІНВЕСТБАНКУ залишається незмінною протягом дії договору.

Сейфи КОМІВЕСТБАНКУ знаходяться у відділеннях Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Хуста, Міжгір”я, Тячева та Дніпра. З детальною інформацією про тарифи та місця дислокації відділень можна ознайомитися на офіційному сайті КОМІНВЕСТБАНКУ.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: