Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники виявили поблизу кордону громадянина Росії (ФОТО)

Вихідця із Чечні затримали на відстані близько 700 м від лінії державного кордону. Затриманий заявив, що приїхав до одного із тутешніх сіл на роботу.

Закарпатські прикордонники виявили поблизу кордону громадянина Росії (ФОТО)


Вчора, 24 жовтня, прикордонники відділу «Гута» Чопського загону затримали громадянина Російської Федерації, який рухався в напрямку державного кордону України зі Словаччиною. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Виявити чоловіка прикордонникам допоміг місцевий житель, який повідомив дільничному інспектору прикордонної служби про появу у прикордонні незнайомця.

В ході перевірки отриманої інформації, на відстані близько 700 м від лінії державного кордону, правоохоронці виявили та затримали невідомого. При собі у чоловіка документів, що посвідчують особу, не було. Затриманий пояснив, що він - громадянин Російської Федерації, виходець із Чечні. До того ж чоловік почав пояснювати, що нібито приїхав до одного з тутешніх сіл з метою працевлаштування.

Наразі затриманого доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для встановлення особи, з’ясування всіх обставин та складання відповідних процесуальних документів.

Закарпатські прикордонники виявили поблизу кордону громадянина Росії (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: