Вхiд на сайт
Авторизацiя

В зоні АТО внаслідок обстрілів сім бійців отримали поранення (ВІДЕО)

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців нема. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко на щоденному брифінгу в Києві.

В зоні АТО внаслідок обстрілів сім бійців отримали поранення (ВІДЕО)


"За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, сім воїнів отримали поранення внаслідок обстрілів", – повідомив Лисенко.

На Луганському напрямку у Щасті та Кримському зафіксовані короткотривалі мінометні обстріли з боку бойовиків. "У Щасті бойові дії не велися з літа. Також окупанти провели серію провокацій у Новоолександрівці Попаснянського району", – зазначив речник.

"На Донецькому напрямку вчора бойові дії велися у двох точках – це Луганське та Авдіївка. Окупанти застосовували важке озброєння. Минулої доби по наших позиціях було випущено майже 100 мінометних мін різного калібру. На Маріупольському напрямку по наших позиціях у Красногорівці та Павлополі окупанти випустили близько 20 мінометних мін. У Водяному та Широкиному активно ведуть вогонь снайпери противника. Загалом, неспокійно на всіх оборонних рубежах", – розповів Лисенко.



Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: