Вхiд на сайт
Авторизацiя

Лікарі наркодеспансеру вчергове відпустили нетверезого водія - поліція Ужгорода

Лікарі наркодеспансеру вчергове відпустили нетверезого водія - поліція УжгородаПопри перевищену у два рази допустиму норму алкоголю у крові лікарі наркодиспансеру вчергове відпустили нетверезого водія, якого зупинили ужгородські патрульні

Сьогодні під ранок, близько 4:00 патрулюючи Ужгород поліцейські помітили Мерседес, який при перелаштуванні між смугами та з’їжджаючи з кола на площі Богдана Хмельницького у бік проспекту Свободи не увімкнув покажчик повороту.

Після того, як за порушення ПДР патрульні зупинили автівку, водій почав вимагати керівництво, а по прибуттю на місце командирського екіпажу замість виконати законну вимогу пред’явити необхідні документи кермувальник показав журналістське посвідчення видання «Срібна Земля» і неодноразово наголосив, що є дипломованим юристом. Оскільки чоловік поводив себе некоректно і у нього помітили ознаки алкогольного сп’яніння патрульні вирішили освідувати водія на тверезість, але з результатом у 0,43 проміле, який більше ніж у два рази перевищує допустиму норму той не погодився і, зачинившись на деякий час у машині та кудись подзвонивши, забажав пройти огляд у наркодиспансері, з якого вже неодноразово випускали водіїв навіть з більшим показником алкогольного сп’яніння.

Черговий лікар провів кілька стандартних процедур, поставив кілька питань та, заповнивши відповідні документи, надав водієві драгер. Побачивши позитивний результат у 0,44 проміле – водій одразу поскаржився, що через хворі нирки приймав ліки, але алкоголю багато не пив – лише два бокали шампанського. Лікар, вимірявши тиск, знову запропонував продути у драгер, а після результату у 0,42 проміле зателефонував медсестрі та попросив взяти кров на аналіз у водія, повідомивши, що результат буде за 10 днів та написав у висновку акту огляду, що водій тверезий.

На неодноразові питання патрульних про висновок лікар повідомив, що перевищена у два рази допустима норма не є показником сп’яніння, відмовившись також озвучити та показати запис в акті з позитивним результатом тесту.
Водії, пам’ятайте, що згідно зі статтею 130 КУпАП відповідальність передбачена як за керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння так і за керування під впливом лікарських препаратів, які знижують увагу та швидкість реакції.

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: