Вхiд на сайт
Авторизацiя

З початку року аварійна служба "Закарпатгазу" відпрацювала понад 8,3 тисячі викликів

З початку року аварійна служба "Закарпатгазу" відпрацювала понад 8,3 тисячі викликів


За дев’ять місяців 2016 року аварійно-диспетчерська служба (АДС) ПАТ "Закарпатгаз" відреагувала на понад 8,3 тисячі заявок споживачів газу Закарпатської області. В середньому за добу служба приймає від клієнтів майже 30 викликів.

За даними "аварійників", найчастіше проблеми при користуванні природним газом у побуті виникають при самовільному встановленні, заміні газового обладнання, експлуатації клієнтами газових приладів в неналежному технічному стані та недотримання вимог безпеки під час користування ними.

"Зі зниженням температури на вулиці кількість аварійних заявок зростає. У середньому - майже на чверть. У першу чергу це пов’язано з більш інтенсивним використанням газових приладів. Нагадуємо: ліквідація аварійних ситуацій нашою службою виконується цілодобово і безкоштовно. Викликати фахівців можна у будь-яку пору доби за номером 104 або (0312) 61-94-11", - розповідає старший інженер аварійно-диспетчерської служби ПАТ "Закарпатгаз" Павло Присяжнюк.

Загалом Товариство обслуговує майже 271 тисячу побутових споживачів газу в області. Задля їхньої безпеки і комфорту цілодобово чергують десятки фахівців, готових оперативно відреагувати на аварійні ситуації.

Неодмінно викликайте аварійну газову службу "104" якщо:

- ви відчули запах газу (одоранту);

- раптово зник газ у Вашій оселі;

- знизився або підвищився тиск газу у мережі;

- ви помітили, що в роботу газових мереж втручаються сторонні особи;

- сталося пошкодження газової мережі;

- сталася пожежа, вибух.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: