Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Гойканням і блокуванням кордону проблему "пересічки" не вирішити",- Москаль

Голова ОДА закликає вирішувати питання перетину кордону громадянами України, власниками автомобілів з іноземними номерами, виключно в правовому руслі.

"Гойканням і блокуванням кордону проблему "пересічки" не вирішити",- Москаль


Під час програми «Про головне» на телеканалі «Тиса-1» Геннадій Москаль, зокрема, зазначив, що на останній зустрічі з пані Южаніною (голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики) було погоджено, що ініціативна група пропонує свій проект закону щодо «пересічки».

"Якщо людей не влаштовують зміни, висунуті Комітетом, то треба запропонувати свої і працювати з депутатами, а не влаштовувати акції на держкордоні. Тому що гойканням і блокуванням нічого не вирішити",- заявив голова ОДА.

За його словами, на сьогодні по всій Україні відбувається стільки акцій протесту, що на них у Верховній Раді ніхто вже не звертає увагу.

"То давайте будемо працювати з фракціями, переконувати їх, що треба приводити наше законодавство до міжнародних Конвенцій. Наскільки я знаю, «пересічники» знову хочуть блокувати кордон. Я нікого відговорювати не буду. Хочете – блокуйте, але таким чином ви самі відрізаєте шлях вирішення цього питання",- зазначив політик.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: