Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Берліні переговори лідерів "нормандської четвірки" почалися із запізненням, - агентство

У Берліні переговори лідерів "нормандської четвірки" почалися із запізненням, - агентство
У Берліні ввечері 19 жовтня почалися переговори лідерів країн "нормандського формату". Переговори за участю президента України Петра Порошенка, канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда і президента Росії Володимира Путіна почалися близько 19:30 за київським часом у будівлі відомства федерального канцлера Німеччини (Bundeskanzleramt).

З української сторони, крім Порошенка, у переговорах беруть участь голова Міністерства закордонних справ Павло Клімкін і заступник голови адміністрації президента Костянтин Єлісеєв. З російської сторони, крім Путіна, участь у зустрічі беруть голова МЗС Сергій Лавров і помічник президента Росії Владислав Сурков.

Агентство із посиланням на джерело, що бере участь у заході, повідомляє, що переговори "нормандської четвірки" почалися із запізненням.

"Переговори почалися із запізненням. Спочатку планувалося, що зустріч розпочнеться о 19:00 (за Києвом), однак через запізнення президента Росії довелося перенести її початок", - сказав співрозмовник агентства.

Перед зустріччю в "нормандському форматі" відбулися переговори за участю канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента України Петра Порошенка і президента Франції Франсуа Олланда.

Їхня зустріч почалася близько 18:40 за київським часом у будівлі відомства федерального канцлера Німеччини (Bundeskanzleramt).

Агентство із посиланням на прес-службу президента України повідомило, що на переговорах сторони координують позиції перед переговорами у "нормандському форматі".

Перед цим відбулися переговори канцлера Німеччини із президентом України.

Раніше у Кремлі заявили, що не очікують проривів з питання Донбасу після зустрічі "нормандської четвірки" в Берліні.

Повідомлялося також, що, за словами президента України Петра Порошенка, в української сторони немає завищених очікувань від майбутньої зустрічі "нормандської четвірки".

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: