Вхiд на сайт
Авторизацiя

Патрульні виявили у підозрілих чоловіків наркотичні речовини (ФОТО)

Патрульні виявили у підозрілих чоловіків наркотичні речовини (ФОТО)
Вчора під час денного патрулювання екіпаж мукачівських патрульних помітив двох підозрілих осіб. Близько 3-ї години дня по бульвару Гойди чоловіки штовхали чорний велосипед. У зв’язку із збільшенням велосипедних крадіжок у районі полісмени вирішили зупинити осіб та перевірити походження байку.

Під час спілкування з поліціянтами чоловіки помітно нервували, плутались у висловлюваннях та не змогли пояснити походження двоколісного.
Через підозрілу поведінку громадян патрульні вирішили провести їх поверхневу перевірку, в результаті якої у одного з чоловіків виявили шприц з кристалічною речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну.

Полісмени викликали слідчо-оперативну групу. До приїзду слідчих один із чоловіків спробував втекти та позбутися шприца, однак патрульні зупинили його, застосувавши кайданки. Речові докази вилучили слідчі, які і займатимуться справою надалі.

Нагадуємо, за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання чи пересилання наркотичних засобів або їх аналогів наступає відповідальність відповідно до Кримінального кодексу України, яка карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Пам’ятайте про відповідальність! Не витрачайте життя марно!

Патрульні виявили у підозрілих чоловіків наркотичні речовини (ФОТО)


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: