Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 19 жовтня

Сьогодні в Ужгороді проводиться ямковий ремонт – асфальтують вулиці Анкудінова, Станційну, Підградську, Шумну. На вулиці Закарпатській викладають асфальт, почали і підготовчі роботи для облаштування насосів, завдяки яким під час злив не збиратиметься вода під залізничним мостом поруч із вулицею Анкудінова.

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 19 жовтня


Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

Працівники підприємства «УжАгромікс» демонтували квітники на площі Поштовій і прибирають гілля, яке зрізали напередодні – у сквері Студентському, на вулицях та площах міста.

Підприємство «Закарпателектробуд» відновлює лінію вуличного освітлення на вулиці Загорській та на Слов’янській набережній.

Підприємство «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні смітники, які влаштували, прибираючи двори, мешканці приватних будинків на вулицях Яна Гуса, Островського, Закарпатської, Локоти та інших.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: