Вхiд на сайт
Авторизацiя

Насіров показав найбагатші області України (ІНФОГРАФІКА)

З січня по вересень 2016 року надходження до місцевих бюджетів в Україні зросли на 34 млрд грн (47,7%) у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року та склали понад 104 млрд гривень.

Насіров показав найбагатші області України (ІНФОГРАФІКА)


Про це написав глава Державної фіскальної служби Роман Насіров на своїй сторінці в Facebook.

“У вересні до місцевих бюджетів сплачено 11,4 млрд грн, що майже на 43% більше від фактичних надходжень у вересні 2015 року. Серед регіонів за сумою сплати податкових платежів до місцевих бюджетів перше місце займає Київ”, – розповів він.

За словами Насірова, основним бюджетоутворювальним платежем місцевих бюджетів є податок і збір на доходи фізичних осіб, надходження за якими за дев’ять місяців 2016 року збільшилися на 18,2 млрд грн – до 56,4 млрд гривень. Глава ДФС наголосив, що це сталося, серед іншого, за рахунок легалізації зарплат.

Крім того, завдяки здійсненню суттєвих кроків для легалізації ринку палива, а зокрема впровадженню системи електронного адміністрування його реалізації, надходження акцизного податку з реалізації через роздрібну торгову мережу підакцизних товарів склали 8,6 млрд гривень. Таким чином, приріст платежів становить 3 млрд гривень.

Насіров показав найбагатші області України (ІНФОГРАФІКА)


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: