Вхiд на сайт
Авторизацiя

Раніше судимого мукачівського злодія спіймали у Виноградові

Злочинець поцупив гаманець і мобільний телефон у продавців місцевих крамниць. Завдяки записам відеоспостереження правоохоронці швидко "вичислили" злодія.

Раніше судимого мукачівського злодія спіймали у Виноградові


У вересні та на початку жовтня в поліцію Виноградова надійшли дві заяви про крадіжки. Обидві жінки працюють продавцями в місцевих крамницях й обох обікрали, коли ті перебували на роботі. В однієї витягнули з сумки гаманець в якому було 6 тисяч гривень, а в іншої викрали мобільний телефон «Самсунг».

Злочинець вибирав момент, коли продавці залишали на прилавку гаманець чи телефон, а самі відволікалися на покупців чи йшли в підсобку.

Працівники кримінальної поліції провели ряд заходів та встановили крадія (допомогли записи камер відеоспостереження). Вчора, 18 жовтня, оперативники затримали 38-річного жителя Мукачева.

За даними фактами поліція проводить досудове розслідування. Слідчі перевіряють фігуранта справи на причетність до вчинення інших злочинів на території області, повідомили у поліції області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: