Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські оперативники затримали серійного крадія

Працівники поліції затримали 50-річного чоловіка, який в Ужгороді викрав мобільний телефон. Як з’ясувалося, останній фігурує ще й в справах про крадіжках на території інших районів області

Ужгородські оперативники затримали серійного крадія


14 жовтня до працівників ужгородські поліції надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону в одному з готелів міста.

Як з’ясувалося, жертвою крадія став 27-літній охоронець готелю. Свій телефон він залишив у підсобному приміщенні. Зловмисник скористався відсутністю свідків, проник у приміщення та викрав мобільний.

Працівники кримінальної поліції Ужгорода переглянули відео з камер спостереження, які зафіксували крадія. Встановили його особу, потім встановили місцезнаходження та затримали злочинця – 50-річного раніше судимого закарпатця.

Працівники поліції зясували, що даний громадянин причетний і до низки інших крадіжок на території області. По всіх фактах працівники поліції проводять досудове розслідування. Збираються необхідні докази для доведення вини злочинця в суді, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: