Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець поранив викруткою товариша по чарці

Зловмиснику загрожує покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.
Закарпатець поранив викруткою товариша по чарці

У Червоноградський відділ поліції 15 жовтня надійшло повідомлення від медсестри приймального покою Червоноградської лікарні, котра повідомила, що до них з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітки, лівобічний гематорекс та колото-різана рана шиї» доставлений 39-річний мешканець Соснівки. Чоловіка було госпіталізовано у реанімацію.

Як встановили поліцейські, тілесні ушкодження потерпілому наніс його знайомий – 38-річний мешканець Закарпаття. Чоловіки розпивали спиртне у квартирі своєї знайомої у Червонограді. Під час раптової сварки закарпатець викруткою наніс товаришу по чарці кілька ударів у груди та в шию.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі суд обирає для нападника міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: