Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: на Закарпатті зник 45-річний чоловік (ФОТО)

Вийшов з дому і не повернувся - вже третю добу жінка розшукує свого чоловіка, який поїхав у справах до Виноградова і пропав.

Допоможіть знайти: на Закарпатті зник 45-річний чоловік (ФОТО)


Як повідомляють у поліції області, в чергову частину Мукачівського відділу поліції звернулася жінка зниклого та повідомила, що її чоловік 15 жовтня, у суботу на власному автомобілі марки «Ауді» поїхав до м. Виноградів в особистих справах і по теперішній час його місце перебування не відоме.

Прикмети розшукованого: зріст близько 160-163 см, спортивної статури. Був одягнений у чорну шкіряну куртку, штани бежевого кольору та білі кросівки.

Допоможіть знайти: на Закарпатті зник 45-річний чоловік (ФОТО)


Шановні громадяни! Якщо Вам відомо місцезнаходження даного чоловіка, просимо повідомити працівників поліції номером «102» чи за адресою: м. Мукачево, вул. Я.Мудрого, 8.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: