Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські митники запобігли ввезенню в Україну авто з фальшивими документами

Наш співвітчизник вчинив дії спрямовані на переміщення через митний кордон України вантажного автомобіля 2006 року випуску з приховуванням від митного контролю. Зокрема, громадянин подав, як підставу для переміщення «FIAT DUCATO» підроблені документи.

Закарпатські митники запобігли ввезенню в Україну авто з фальшивими документами


Зокрема, до митного оформлення, як підставу для переміщення через митний кордон України автомобіля, українець надав доручення на право користування транспортним засобом від 23 вересня 2016 року та свідоцтво про реєстрацію автівки.

В результаті проведених аналітично-пошукових заходів, управлінням аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Закарпатської митниці ДФС, було направлено запит до Нотаріальної палати Чеської Республіки.

Відтак працівники митниці отримали відповідь, в якій зазначено, що вказаний у дорученні нотаріус із 2014 року не володіє печатками для засвідчення документів та не надає нотаріальних послуг на території Чеської Республіки.

Від надання пояснень громадянин України відмовився.

Зазначені дії українця мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, автомобіль «FIAT DUCATO» чеської реєстрації, вартістю понад 159 тис. грн, вилучено.

ДФС у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: