Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 17 жовтня

На проспекті Свободи заплановано провести підготовку до ямкового ремонту, а біля школи № 11 та на перехресті вулиць Минайська-8 Березня ремонтують світлофори.

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 17 жовтня


Сьогодні в Ужгороді комунальне підприємство КШЕП запланувало провести підготовку до ямкового ремонту проспекту Свободи – від вокзалів і аж до площі Б. Хмельницького та вулиці Верещагіна. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Інша бригада продовжує капремонт внутрішньоквартальної території будинку №36 на вулиці Верещагіна. Біля ЗОШ №11та на перехресті Минайської і 8 Березня ремонтуватимуть світлофори.

На вулиці Закарпатській на перетині із Загорською в рамках капремонту готують розширення проїжджої частини.

Продовжують також облаштовувати тротуари на Собранецькій та бордюри і тротуари на внутрішньоквартальній території будинку №74 на вулиці Тлехаса.

Підприємство «УжАгромікс» продовжує обрізку небезпечних гілок і видалення сухих дерев – на вулиці Закарпатській, площі Ш.Петефі (біля школи мистецтв), Станційній, Українській, у сквері Студентському і прибирає дерево, яке впало на площі Лаборця.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Владислав 17 жовтня 2016 14:56
Не нравится 0 Нравится
Просьба отремонтировать тротуар внутри двора по ул.Заньковецкой 4.Сплошные ямы.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: