Вхiд на сайт
Авторизацiя

До уваги ужгородців: де на цьому тижні можуть виключити "світло"

«Закарпаттяобленерго» повідомляє, що вже сьогодні, 17 жовтня, будуть проводити роботи, через які з 9 години і до 17-ї можливе відключення електропостачання.

До уваги ужгородців: де на цьому тижні можуть виключити "світло"


Зокрема, на вулицях Жемайте, Пархоменка, Перемоги (біля обласної лікарні) будуть обрізати дерева; на Можайського,30, Генерала Свободи, 9, 9А (біля «Сільпо») – робитимуть поточний ремонт трансформаторної підстанції; на Пограничній (частково), Ужанській, Малоужанській монтуватимуть будинкові вводи.

У вівторок, 18 жовтня, планують капремонт трансформаторної підстанції, через що можуть відключити електрику на Грушевій, Сливовій, Горіховій, Нікітіна, Озерній, Щедріна, Журавлиній, Єнківській, Кленовій, Лікарняній, Тернопільській, Чернівецькій, Волинській, Тютюновій, Кречка, Ковельській, Дармштадській, Милославського. Цього ж дня будуть обрізати дерева на вулицях Добролюбова, Закарпатській і на Локоти від 19 до 30 будинків.

На вулицях Годиники, Комунальників, Тобілевича, Погорєлова біля №№1-16 обрізатимуть дерева і проведуть поточний ремонт трансформаторної підстанції у середу, 19 жовтня. Також обрізатимуть дерева на Собранецькій, 1-25, Крилова, Ракоці, інформує прес-служба міськради.

У четвер, 20 жовтня, на Челюскінців, у провулках Весняний, Чопський обрізатимуть дерева. Цього ж дня проводитимуть капремонт трансформаторної підстанції і можливе обмеження електропостачання на Міцкевича, 2,3,5,5А,7,9, Достоєвського,20, Богомольця,18-22.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: