Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скандальна співачка стала жінкою року

Американську співачку Мадонну вибрали жінкою року за версією журналу "Billboard". Урочиста церемонія вручення нагороди відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку.

Скандальна співачка стала жінкою року


"Мадонна - одна з дуже небагатьох супер-артистів, чий вплив і кар'єра виходять за межі музики.

"Завдяки її творчому баченню, постійним інноваціям і відданості філантропії вона є джерелом натхнення для мільйонів людей по всьому світу", - зазначила президент "The Hollywood Reporter-Billboard Media Group "Дженіс Мін.

Крім цього, видання акцентує, що гастрольний тур Мадонни "Rebel Heart", який завершився в березні, став одним з наймасштабніших в історії, на якому було продано більше мільйона квитків, і збори склали 170 млн доларів.

"Це робить Мадонну однією з дорогих артисток", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що Мадонна є співачкою, чиї записи продаються дуже добре, а її пісні і альбоми багаторазово очолювали авторитетні музичні чарти. Додамо, Мадонна має 7 премій "Греммі".

Скандальна співачка стала жінкою року


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: