Вхiд на сайт
Авторизацiя

Всплила ще одна овечка радикала Ляшка

Сьогодні, 2 грудня, у Верховній Раді мають розподілити міністерські крісла, а також визначити керівників парламентських комітетів.
Разом з тим, чергова перлина прозвучала у ексклюзивному інтерв'ю з уст народної обранки - Злати Огнєвіч, члена партії Олега Ляшка.


Всплила ще одна овечка радикала Ляшка


Співачка повідомила, що не хоче очолювати ніякі комітети, бо не матиме часу на свою основну творчу діяльність. На запитання журналістки про те, чи буде Злата мати час на мистецтво займаючись законотворчою діяльністю співачка проінформувала, що до прикладу вчора (у той час коли проводилися консультації щодо погодження міністрів та голів комітетів) вона якраз зробила запис нової пісні.

Як раніше повідомляв Закарпатський кореспондент в лавах Партії радикала Ляшка подібні фігури не рідкість. 24-річна Олена Кошелєва також вражає українське суспільство своїми засадами та настроєм до праці у Верховній Раді України.

Всплила ще одна овечка радикала Ляшка


Схоже пан Ляшко оточив себе легкоманіпулюючими людьми для тотального контролю над партійним активом. Яку користь такі народні обранки можуть принести українському суспільству залишається загадкою

Закарпатський кореспондент


Теги: депутат
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: