Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці затримали злодія, який "обчищав" автівки на Тячівщині (ФОТО)

Зловмисника вдалося спіймати після чергової крадіжки - з машини чоловік поцупив акумулятор, автомагнітолу, сидіння, ще й злив увесь бензин.

Закарпатські правоохоронці затримали злодія, який "обчищав" автівки на Тячівщині (ФОТО)


Вчора, 13 жовтня, близько 8-ої години ранку до Тячівського відділу поліції зателефонував схвильований чоловік, який повідомив про крадіжку з його автомобіля марки «ВАЗ 2107».

34-річний мешканець села Угля Тячівського району розповів правоохоронцям, що зранку підійшов до свого автомобіля та відчиняючи дверку помітив, що хтось її вже взламав.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Встановили, що невідомий викрав акумулятор, автомагнітолу, комплект ключів та заднє сидіння. Окрім того, з баку злочинець злив весь бензин.

Тячівські працівники поліції оперативно відреагували та встановили причетного - 33-річного раніше судимого тячівеця. В ході досудового розслідування правоохоронці виявили причетність останнього ще до восьми аналогічних крадіжок по місту та району.

Слідчі готують всі необхідні матеріали для направлення провадження до суду, який і обиратиме міру покарання крадію за вчинене, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Закарпатські правоохоронці затримали злодія, який "обчищав" автівки на Тячівщині (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: