Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатців вітають з подвійним святом

Закарпатців вітають з подвійним святом


Сьогодні, 14 жовтня, в Україні відзначається День захисника України та свято Покрови Пресвятої Богородиці. З нагоди подвійного свята до мешканців Закарпаття звернувся й керівник ТМ Нобілекс Андрій ПІВЕНЬ:

Вітаю із Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці!


Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі!

Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Козаки Запорізької Січі вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею, як і сучасні оборонці України.

Тож вітаю всіх захисників Вітчизни, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави, із цим радісним святом і бажаю наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!

Особливі слова вдячності та шани адресую ветеранам. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, подяка й найкращі побажання!

А також сердечні вітання військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів - міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

З глибокою повагою
Генеральний директор
ТОВ «Стеклолюкс-Ужгород» ТМ Нобілекс
Андрій ПІВЕНЬ



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: