Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як уберегтися від грабіжників: практичні поради

Як уберегтися від грабіжників: практичні порадиЗ початку року злочинність в Україні зросла на чверть. І більшість злодіянь – це крадіжки та грабіж. За словами правоохоронців на злочини людей штовхає низький рівень життя, безробіття та війна.

Сьогодні Олександр Даниленко фахівець з різьби по дереву, навчився цього у в'язниці. За ґратами чоловік провів половину свого життя. Сидів за пограбування і за вбивство. Повертатись туди, переконує, більше не збирається. Він запевнив, що змінився і почав допомагати таким як сам адаптуватись.

Українцям дає практичні поради, як не привертати увагу зловмисника.

Менше треба показувати, що у вас є гроші, що ви, так би мовити, заможний селянин. Тоді смислу комусь нападати не буде, і якщо ви одягатиметесь скромно.

Колишній в'язень Дмитро має 50 років. Більше 20 з них він провів у в’язниці. За його словами, людей більше не грабує.

Він розповів, що часто грабіжники орудують у двох, у транспорті, якому віддає викрадене. Якщо бути постійно уважним, то злодій ніколи не наважиться на крадіжку.

Свою версію, як не стати жертвою нападників розповіли фахівці із Самооборони. Інструктор з реального айкідо Юрій Петровічев радить, якщо зловмисник намагається напасти, то захищатися усіма підручними засобами, або тікати, якщо є змога.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: