Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ukrainian Fashion Week: чим здивували українські дизайнери (ВІДЕО)

В Києві стартував тиждень української моди – впродовж кількох найближчих днів більше ста вітчизняних дизайнерів покажуть свої роботи.

Ukrainian Fashion Week: чим здивували українські дизайнери (ВІДЕО)


Свою нову колекцію весна-літо 2016 вже представила дизайнер Анастасія Іванова. Дизайнерка буквально закохалася у кілька суконь з колекції, передає "24 Канал".

Одяг від Іванової успішно продається закордоном. Для прикладу, цю колекцію демонстрували на тижні моди у Нью-Йорку. Саме у цьому місті Іванова нещодавно відкрила свій бутік.

Головна красуня України Олександра Кучеренко вийшла на подіум у двох дизайнерських сукнях. Тепер вагається, яку обрати для участі у конкурсі "Міс світу".

Тиждень української моди триватиме до 18 жовтня. У рамках програми не лише модні покази провідних дизайнерів, а й майстер-класи та лекції для молодих майстрів.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: