Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перший український 3D мультфільм вийде в світовий прокат (ВІДЕО)

В Одесі розпочався допрем'єрний показ вітчизняного 3D мультфільму "Микита Кожум'яка". А вже завтра його можна буде побачити не тільки у вітчизняних кінотеатрах, але й світових.

Перший український 3D мультфільм вийде в світовий прокат (ВІДЕО)


Історію про Микиту Кожум'яка, який понад усе мріє подолати могутнього дракона та вибратися із зачарованого світу, побачать на великих екранах у 18 країнах світу. Це перший український мультфільм, який озвучили голівудські актори, передає "24 Канал".

Крім того, українські актори, які озвучували мультик, ініціювали благодійну акцію. Кожен, хто купує квиток на показ, може ще один подарувати дитині з інтернату чи багатодітної сім'ї.

"Я та всі мої друзі так і зробили. Ми купили декілька квитків та залишили їх для дітей, сім'ї яких не можуть собі дозволити відвідати кінотеатр. Або які взагалі не мають сімей",– сказав Сергій Сивохо, який озвучував дракона.

Світова прем’єра мультфільму запланована на 13 жовтня. Українського "Микиту Кожум'яка" побачать глядачі США, Японії, Кореї, Китаю та десятка країн Європи.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: