Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу закарпатці здали в поліцію 4 рушниці

У краї триває місячник добровільної здачі зброї, під час якого громадяни можуть легально позбутися нелегальної зброї та боєприпасів.

За добу закарпатці здали в поліцію 4 рушниці


У Тячівську поліцію звернувся 40-річний житель селища Буштино, який приніс зброю – мисливську рушницю калібру 12 мм. Зброя офіційно зареєстрована, але не придатна для стрільби, тож власник вирішив її позбутися. Рушниця буде знищена.

Інший тячівець, 35-річний житель с.Ганичі, приніс у поліцію мисливську рушницю ІЖ калібру 16 мм. Зброю заявник знайшов під час ремонту сараю, належала вона його покійному дідові. Тепер чоловік хоче зареєструвати зброю на себе.

25-річний житель м.Сваляви приніс у поліцію гладкоцівкову рушницю ТОЗ, яку знайшов під час ремонту горища будинку. Зброя належала покійному дідові, а тепер свалявець хоче зареєструвати її на себе.

В Іршавську поліцію звернувся 45-річний житель с.Дунковиця з проханням зареєструвати на нього нарізну рушницю ІЖ. Зброю заявник, як сам каже, знайшов у лісі під час збирання грибів.

У поліції нагадують, що добровільна здача нелегальної зброї звільняє власника від кримінальної відповідальності, а після проведення відповідної перевірки зброю можна офіційно зареєструвати.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: