Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці затримали "серійного" злодія

Перебуваючи на умовному терміні, зловмисник скоїв три крадіжки. Пробирався у будинки і виносив усе цінне.

Закарпатські правоохоронці затримали "серійного" злодія


Вчора, 11 жовтня до працівників поліції звернувся мешканець с.Загаття Іршавського району. Заявник повідомив, що за його відсутності в будинку побували невідомі. Викрали від 64-річного пенсіонера пляшку шампанського та садові ножиці.

Правоохоронці з’ясували, що цим невідомим, який проник до будинку, є 44-річний раніше судимий односельчанин потерпілого. Оперативники встановили, що останній фігурує ще в двох крадіжках з помешкань громадян. Крадій виносив з будинків все – одяг, особисті речі, інструменти, техніку тощо.

Рецидивіста помістили в ізолятор тимчасового тримання. Дані злочини він вчиняв перебуваючи на умовному терміні, який найближчим часом зміниться на реальний, оскільки слідчі завершують розслідування в кримінальному провадженні та найближчим часом передадуть його до суду, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: