Вхiд на сайт
Авторизацiя

Плани ужгородських комунальників на сьогодні, 11 жовтня

На вулиці Перемоги завершують асфальтування, але поки що вона закрита для проїзду. Також до завершення наближається ремонт на вулиці Годинки.

Плани ужгородських комунальників на сьогодні, 11 жовтня


Сьогодні, 11 жовтня, в Ужгороді працівники комунального підприємства КШЕП продовжують готувати до асфальтування вулиці Шумну, Анкудінова, Станційну. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Завершують роботи з асфальтування на вулиці Перемоги, наразі її ще не відкрили для проїзду, аби хоч доба минула після укладання нового покриття. Викладають бордюри на Собранецькій, наближається до завершення і ремонт внутрішньоквартальної території біля багатоповерхівки №10 на вулиці Годинки.

Працівники «УжАгроміксу» сьогодні косять зелені зони на площах Дружби Народів, Б. Хмельницького, роблять формувальну обрізку дерев на площі Ш. Петефі, прибирають сквери та прибережні зони.

На площах Петефі, Народній працівники підприємства продовжують демонтаж квітників.

«Закарпателектробуд» сьогодні відновлює лінію вуличного освітлення, міняє лампи на вулицях Закарпатській, Перемоги, Легоцького, Шевченка, у парках «Підзамковий», «Боздоський».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: