Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція звернулась до закарпатців із важливим повідомленням

Правоохоронці попереджають - у області знову активізувались телефонні шахраї і застерігають громадян, аби ті не вірили в байки про «безкоштовні» автомобілі, виграш «лотереї» та «дешеві» товари в Інтернеті.

Поліція звернулась до закарпатців із важливим повідомленням


Останнім часом активізувалися телефонні й Інтернет-шахраї. Людям на мобільні приходить СМС-повідомлення про те, що вони стали щасливим переможцем розіграшу нового автомобіля. Зрозуміло, потенційна жертва радіє такому «щастю»…

А далі необхідно сплатити «один відсоток» у Пенсійний, ще один – за оформлення авто… І так далі. Розрахунок робиться на те, що жертва, сплативши першу тисячу, вже не зупиниться. В результаті люди втрачають по кілька десятків тисяч гривень, так і не отримавши обіцяного «виграшу». Потім шахрай викидає телефонну картку і зникає з грошовими коштами.

Поліція дякує небайдужим закарпатцям за інформування про потенційну небезпеку та просить громадян особливо уважно ставитися до всіх фінансових операцій, які вони здійснюють.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: