Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті проходить набір на стажування у сервісних центрах МВС: вимоги до кандидатів

На Закарпатті проходить набір на стажування у сервісних центрах МВС: вимоги до кандидатів


Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань у сервісних центрах. Набір стажерів вже відбувся у половині областей України. 7 жовтня розпочався набір на стажування в сервісних центрах МВС у Закарпатській області. Прийом анкет триватиме до 16 жовтня.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС.

На Закарпатті проходить набір на стажування у сервісних центрах МВС: вимоги до кандидатів


Мета програми стажування – відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів, які мають активну життєву позицію та готові починати з себе зміни в країні.

Під час програми стажування учасники отримають знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС. Це посада державного службовця з місячною заробітною платою від 6 тисяч гривень.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вік від 18 років; закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста); відсутність судимостей. Досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.

Детальна інформація про стажування на сайті Головного сервісного центру МВС України.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: