Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 9 – 15 жовтня: Скорпіони можуть втратити роботу, а Рибам пора позбутися поганих звичок

Відомий астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

Гороскоп на 9 – 15 жовтня: Скорпіони можуть втратити роботу, а Рибам пора позбутися поганих звичок


ОВНИ. Оголосіть війну поганим звичкам, орієнтуючись на яскравих харизматичних партнерів, вони для вас зразок моральності. Не вдавайтеся до диктаторства, маніпуляціям, "шліфують" відносини, пристосовуючись одне до одного. Ваша мета – досягти гармонії, стати прикладом лебединої пари. Дати шанс обранцю самореалізуватися як особистості, максимально сприяючи у всьому. Для очищення душі проявляйте співчуття, милосердя, охоче дбайте один про одного і не сваріться. Слово вилетить горобцем, а повернеться волом. Служба є хлібним місцем, трудіться в діловій команді, не живіть на пожертвування. Чужа милостиня – це шлях регресу. Безробітним слід активізувати пошуки роботи.

ТЕЛЬЦІ. Тиждень промайне під акорди кармічних подій, все таємне стане явним, вовки в овечих шкурах покажуть справжній лик, що вас шокує. Змиріться і терпляче пливіть за течією обставин, вирішуючи чужі проблеми. Творчу оригінальність, ініціативу слід проявляти в роботі і тоді, коли вас попросять щось зробити, допомогти з відповідною оплатою. Зараз будь-яка робота благословенна, виконуйте доручені завдання на високому професійному рівні.

У дружніх лавах дежавю, його мета завершити відносини, які себе вичерпали. Якщо чаша шлюбного щастя спорожніла, наповнюйте її власними почуттями, ви детонатор любові в союзі, огорніть благовірних турботою і ласкою. І не смійте щось приховувати, хитрувати або обманювати, ви у них (як і вони у вас) під рентгеном!

БЛИЗНЮКИ. Дефілюйте на публіці – отримаєте колосальну підзарядку життєвих сил, створивши собі і іншим свято. Режисеруйте сценарії, перевтілюйтеся в потрібний образ і завойовує любов, симпатії блискучим артистизмом. Доцільні розваги разом з улюбленими супутниками, з якими вас ріднить взаємна любов і загальні ділові інтереси. За кар'єрний статус боротися сенсу немає, що маєте, то маєте. Залишайтеся на тих позиціях (поки що), в ролі підлеглого. Зараз доля велить облаштувати особисте життя, політати на крилах щастя, ось туди і направляйте потенціал.

Тримайтеся Терезів і остерігайтеся сварок з Овнами, Козерогами, Скорпіонами.

РАКИ. Вам належить розриватися між двома фронтами: сім'єю і роботою. Атмосфера вкрай наелектризована, намагайтеся з усіма знайти спільну мову. На професійному олімпі (де кується майбутнє) все непередбачуване. Тут слід відчувати пульс часу, йти в ногу з еволюційними технологіями, бути оригіналом, приборкавши улюблений консервативний дух. Будете топтатися на місці, тим гірше. Вас "підсидять" прогресивні конкуренти.

Під рідним дахом щаслива благословенна обитель, тут ви розквітає, проте ховатися в рідних стінах, відмежовуючись від роботи, не слід. По можливості можете брати роботу додому і працювати.

У шлюбних пар можливі сварки, шеф також з вами в "контрах", тому вчасно "прикушуйте" язика.

ЛЕВИ. Урізноманітнити буття, додати яскравих емоційних фарб в життєву палітру вам слід перш за все. Рухайтеся, будьте легкі на підйом! Щастя блукає не в далеких краях, а поруч, вас всюди зустрічатимуть з радістю і любов'ю. Міняйте обстановку, знайомтеся з цікавими людьми, наповнюючи душевні судини свіжими враженнями. Світ зараз пронизаний витонченими милозвучними вібраціями, де можна розчинитися в екстазі блаженства. Кожна людина вибирає собі на втіху. Тільки контролюйте язик, збовтнувши зопалу, ризикуєте нашкодити відносинам.

Щоб спільний бізнес не зазнав фіаско, поставте власні інтереси на чільне місце, бажання партнерів по бізнесу є регресивними. І пам'ятайте: зараз ваше покликання – це сім'я, вдала особисте життя. Сумлінно виконуйте роль турботливого сім'янина – і не піддавайтесь на спокуси домочадців. Це лукавий будує підступи.

ДІВИ. Насолоджуйтесь повнокровним життям, плекайте в серці радість, реалізація найпотаємніших задумів набирає успішні обертів, де "хочу" святкуватиме перемогу. Слід терміново зробити ревізію прибутків та витрат, розплатитися з боргами, виконати дані обіцянки. З-під вашого господарського ока не повинно нічого вислизнути. Уникайте експериментів, вчасно всюди розплачуйтеся, нічого не позичайте і покладайтеся лише на себе (ресурси і можливості багаті). А тих, хто сподівається на вашій спині "заїхати в рай", відфутбольте. Ризик, що гроші стануть яблуком розбрату, дуже високий.

До розриву партнерських зв'язків поставтеся спокійно, так потрібно, вони себе вичерпали. Уникайте конфліктів з Козерогами, Овнами, Скорпіонами.

ТЕРЕЗИ. Ви центр гравітації, все під контролем. Активно дійте, починайте нові проекти, запалюйте людей на масштабні справи. Зараз стане ясно, хто з вами, хто проти вас. Але стоп! Ні з ким не воюйте, включайте мистецтво дипломата, об'єднуйтеся, вирішуйте всі непорозуміння дружелюбно, дотримуючись компромісу інтересів, щоб усім було добре. І обов'язково контролюйте кожне слово, оскільки перебуваєте під "мікроскопом" у людей!

Конкуренти не прогнозовані, агресивні і прагматичні, але ви повинні зробити з них гідних союзників. І це буде блискуча перемога.

На службі знову доведеться "товкти воду в ступі", досить, ставте тут точку, знімайте з себе додаткові обов'язки, тягнути далі цей віз не можна.

СКОРПІОНИ. Тихіше їдеш далі будеш. Сховайтеся. Не варто влаштовувати бойкот обставинам, смиренно робіть те, що від вас вимагається, частіше усамітнюйтеся, тоді інтуїція підкаже правильне рішення. На службі все непрогнозовано, ладнайте з шефом, колегами, стабільність робочого мікроклімату – запорука кар'єрного сходження, матеріального збагачення, і доброго здоров'я. Зараз ваша робота повинна відповідати прогресивним запитам суспільства, інакше можете її втратити. Однак тим, хто став безробітним, соціальні виплати, благодійна допомога компенсує всі збитки, давши можливість зайнятися удосконаленням внутрішнього світу.

СТРІЛЬЦІ. Ви в зеніті популярності, енергія фонтанує, якщо мета поставлена правильно, ви її неодмінно досягнете разом з побратимами, з якими об'єднують, перш за все, духовні інтереси. Активізуйте дружні зв'язки, це діаманти, які поповнять безцінний дружній фонд. Кар'єрні плани також вдасться реалізувати завдяки друзям-покровителям. Однак дивіться, щоб загострені матеріальні апетити не пробігли між вами чорною кішкою розбрату.

Романтичні авантюри протипоказані, любите благовірних, вони вас обожнюють!

КОЗЕРОГИ. Обстановка вкрай наелектризована. Уміло маневруйте між будинком і роботою. У сімейних стінах відбуваються невідворотні зміни, де потрібно приборкати агресивного коня, на якому ви завзято гарцуєте, допікаючи домочадцям.

Зосередьтеся на професійній сфері, там благодатне джерело творчої наснаги для кар'єрного зростання та реалізації глобальних планів! З надбавкою до зарплати теж пощастить, такі професіонали у високій ціні у керівництва. Язик контролюйте, язик зараз вам не друг, а ворог. Зіпсуєте відносини з керівництвом. Вертикаль "начальник-підлеглий", "батьки-діти" найвибухонебезпечніша і вимагає ювелірного дипломатизму.

ВОДОЛІЇ. Якщо хочете розрекламувати себе, досягти поставленої мети, демонструйте все, чим багаті, проте тільки в колі довірених людей, з якими є загальні справи, інтереси. А ось серед малознайомого натовпу краще не козиряти, там вас не зрозуміють і зганьблять. Нав'язування власних думок, поглядів, інтересів протипоказане, беріть на вус сторонні поради. Зерна істини таяться в чужому світогляді. І не брешуть! Засудження, перемивання чужих кісток вилізе боком.

Якщо знову прокинувся егоїзм, це регресивна сила, яку слід знешкодити альтруїзмом. Те, чого хочеться, зовсім вам не потрібно і є бар'єром для щастя!

Увага шлюбним парам, нинішній партнер є ідеалом і не слід мріяти про кращий, це ілюзія!

РИБИ. Якщо вас захльостують бурхливі пориви і бажання, незадоволена душа страждає, а вимоглива реальність не пускає в рай блаженства, шукайте золоту середину між "хочу" і "треба". Зараз ви залежні від ресурсів оточення, повинні грати за чужими правилами, і якщо не будете егоїстами, а виконайте їх запити, бумеранг подяки буде максимально щедрим, що позитивно вплине на майбутню долю. Постарайтеся ні перед ким не бути в боргу. Нині відмінні умови для розплати з кредиторами. Діліться серцем, розумом, душею, грошима, вільним часом з тими, хто опинився поруч. Це не випадково.

Якщо кульгає здоров'я, причина криється в поганих звичках, залежностях, що накопичуються роками, терміново позбавляйтеся від цих "вампірів".

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: