Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спи, біжи, кохай – вчені назвали кращий час для сну, спорту і сексу

Група вчених зі Сполучених Штатів Америки здійснила серію досліджень, підсумком яких стало визначення оптимального часу для відпочинку, а також занять спортом та сексом, повідомляє comments.ua. Відповідну новину поширили наукові видання, що посилаються на прес-службу Університету штату Каліфорнія в Сан-Хосе.

Спи, біжи, кохай – вчені назвали кращий час для сну, спорту і сексу


"Ми проаналізували величезний масив факторів і з'ясували, що займатися спортом найкраще по закінченню робочого дня. Це дозволяє не тільки досягти найвищих результатів, але і зняти накопичений протягом дня стрес", -- говорять учені, відзначаючи, що спортивні рекорди, в тому числі і олімпійські, зазвичай встановлюються саме після обіду.

Тож що оптимальний час доби для занять спорту -- у в діапазоні між 17 і 18 годинами дня. Тренуючись в цей період можна витягти зі спорту максимальну користь для організму.

А от спати найкраще лягати о 22-23 годині вечора. В цей час біоритми організму співпадають з добовими природніми ритмами.

А найкращий час для занять любов'ю – 8-9 година ранку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: