Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прикордонники Мукачівського загону спільно з румунськими колегами попередили чергову спробу тютюнової контрабанди

Прикордонники Мукачівського загону спільно з румунськими колегами попередили чергову спробу тютюнової контрабандиСпівробітники Держприкордонслужби разом із взаємодіючими підрозділами, в тому числі суміжних країн, проводять активну роботу щодо протидії контрабандній діяльності на державному кордоні, зокрема припиненню переміщенню тютюнових виробів. Завдяки тісній співпраці значно підвищується ефективність протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів. Так учора прикордонники Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями запобігли спробі незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів.

Поблизу населеного пункту Тячів, під час здійснення патрулювання річкової ділянки кордону, прикордонники помітили групу осіб з пакунками, які перепливали річку Тиса з України в Румунію. Про даний факт правоохоронці негайно повідомили своїх румунських колег, які перевіривши підступи до кордону зі свого боку, виявили 10 пакунків тютюнових виробів та затримали двох осіб.

Як раніше повідомлялось, завдяки активній взаємодії нещодавно співробітники Держприкордонслужби та СБУ виявили і затримали групу осіб, які готувались до незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів за допомогою літака АН-2. В рамках кримінального провадження спільна міжвідомча група оперативних співробітників Луцького прикордонного загону, УСБУ у Волинській області та ГУ БКОЗ СБ України із залученням спецпідрозділу «Альфа» затримала на околиці с. Соколівка Ярмолинецького району 9 фігурантів даного кримінального провадження. В літаку АН-2, який готувався до зльоту правоохоронці виявили більше 130 ящиків з тютюновими виробами білоруського виробництва без акцизів. У ході проведення подальших пошукових заходів неподалік, в одному із приміщень фермерського господарства, було знайдено ще близько 150 ящиків з сигаретами.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: