Вхiд на сайт
Авторизацiя

Під час обшуку працівники поліції вилучили від мешканця Рахівщини зброю

Під час обшуку працівники поліції вилучили від мешканця Рахівщини зброюПрацівники Рахівського відділення поліції провели обшук вдома у раніше судимого мешканця с.Великий Бичків, який фігурує в кримінальному провадженні, що стосується крадіжки. Окрім речових доказів хлопець ховав вдома і зброю.

7 жовтня працівники Рахівського відділення поліції навідалися з обшуком до 22-річного мешканця с.Великий Бичків. Останній вже має судимість за скоєння майнового злочину, і зараз знову фігурує в кримінальному провадженні, що стосується крадіжки.

В ході обшуку в спальній кімнаті будинку молодика працівники поліції вилучили незареєстровану гладкоствольну одноцівкову мисливську рушницю та шість набоїв до неї. Окрім зброї правоохоронці виявили й інші речі та предмети, які мають відношення до раніше скоєних крадіжок.

Досудове розслідування в даній справі триває і надалі. Поліцейські збирають необхідну доказову базу для доведення причетності злочинців до кримінального правопорушення.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: