Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українці різко кинулися скуповувати б/в іномарки

Українці різко кинулися скуповувати б/в іномаркиРинок вживаних автомобілів виріс відразу в 10 разів

За даними асоціації "Укравтопром", за вересень в Україні на первинному ринку було зареєстровано 10 тис. 396 одиниць автотранспортних засобів. З них були в експлуатації - 3 681 шт., або 35%.

Загальний обсяг первинних реєстрацій легкових автомобілів у вересні склав 8 509 шт., х яких 32% (2 738 шт.) Довелося на б/в авто, завезені в Україну. У порівнянні з показником вересня минулого року первинний ринок секонд-хенду в цьому сегменті зріс на 73%, а відносно серпня цього року - в 10 разів.

На первинному ринку комерційних автомобілів частка колишньої в експлуатації техніки склала 54%. У кількісному вираженні це 932 шт., Що на 23% більше ніж в минулому місяці і на 34% менше ніж у вересні минулого року.

В автобусному сегменті загальна кількість первинних реєстрацій за вересень склало 160 шт., з них 11 шт. (7%) - автобуси з пробігом.

Ринок б/в автобусів зменшився на 89% щодо торішнього вересня і на 50% щодо серпня ц.р.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: