Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні у вересні зафіксували зростання інфляції на 1,8%

В Україні у вересні зафіксували зростання інфляції на 1,8%
У вересні 2016 року в Україні була зафіксована інфляція на рівні 1,8% порівняно з 0,3% дефляції в серпні. Загалом з початку 2016 року споживчі ціни в Україні зросли на 6,4%. Про це у п'ятницю, 7 жовтня, повідомила Державна служба статистики України.

У вересні порівняно із серпнем ціни на продукти і безалкогольні напої зросли на 0,3%. На 3,5-0,5% підвищилися ціни на молоко і молочні продукти, м'ясо і м'ясопродукти, олію, сало, рис, яйця, соняшникову олію та хліб. У той же час на 6,5% подешевшали продукти переробки зернових, на 3,1-0,3% - фрукти, овочі, цукор, риба і продукти з риби.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби у вересні зросли на 2,1%, у тому числі тютюнові вироби - на 2,7%, алкогольні напої - на 1,2%. Одяг та взуття подорожчали на 10,3%: взуття - на 10,8%, одяг - на 10%.

У вересні зростання тарифів на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива на 3,7% відбулося головним чином за рахунок підвищення тарифів на електроенергію на 27,8%.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: