Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рада збирається ввести 12-річну школу з 2018 року

Рада збирається ввести 12-річну школу з 2018 року


Верховна Рада України в першому читанні прийняла проект нової редакції закону «Про освіту». За відповідний законопроект проголосували 277 нардепів.

Після реформи українських школярів чекає чотири роки початкової освіти, п'ять років базової освіти (гімназія), три роки профільної освіти (ліцей або професійний коледж). Проте, за словами заступника міністра освіти Хобзея, є ще кілька важливих моментів в законопроекті.

«Коли мова йде про закон, всі говорять тільки про 12-й рік, і більше нічого не бачать. Те ж саме з приводу початкової школи: всі бачать червону ручку і олівець і все. Це спрощення змін», – заявляв він.

Хобзей підкреслював, що мета цього закону – введення інноваційних технологій і відхід від радянської школи. Реформа почне впроваджуватися з 2018 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що до кінця року в усіх школах Києва встановлять камери спостереження.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: