Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Міноборони озвучили кількість обстрілів в зоні АТО

У Міноборони озвучили кількість обстрілів в зоні АТО


За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Найбільше припало на Маріупольський напрямок – 16 обстрілів, повідомили у Міноборони.

Порушуючи "режим тиші", противник відкривав вогонь в районі Мар’їнки та Павлопіля зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів, а по Широкиному з мінометів калібрів 120 та 82 мм, – зазначили військові.

Ще 10 обстрілів було зафіксована на Луганському напрямку, де під ворожі снаряди потрапили Новоолександрівка, Станиця Луганська, Попасна, Новогригорівка та Оріхове. Окрім стрілецької зброї та гранатометів тут противник застосував снайперський вогонь.

На Донецькому напрямку противник 4 рази здійснював обстріли. Зокрема, по захисникам Авдіївки було здійснено обстріли зі ствольної артилерії калібру 122-мм та мінометів 82 калібру.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: