Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні тимчасово заборонили продаж чотирьох препаратів через підробки

Державна лікарська служба України у зв’язку з підозрою щодо фальсифікації призупинила реалізацію чотирьох препаратів по всій країні.

В Україні тимчасово заборонили продаж чотирьох препаратів через підробки


Зокрема, під заборону регулятора потрапили:

таблетки Мезим Форте (виробник Німеччина, серія – 33342);

таблетки Вазиліп (Словенія, серія – 56291);

лікарський засіб Бісопролол-Ратіофарм (таблетки по 5 мг №30, Німеччина, серія – L10946);

таблетки Ципринол (Словенія, серія – 69691).

Згідно постанов Держлікслужби, всім суб’єктам господарювання, які продають, зберігають або використовують зазначені препарати потрібно вилучити їх з обігу та помістити в карантин.

Зазначимо, заборона стосується лише препаратів вказаних серій.

Нагадаємо, у зв’язку зі смертю дитини на Сумщині в серпні Держлікслужба заборонила продаж ліків, а саме це стосувалося розчинів для ін’єкцій:

Новокаїн 5 мг/мл в ампулах по 5 мл виробництва АТ Лекхім-Харків;НО-ШПА 20 мг/мл по 2 мл в ампулах №25 (5х5) виробництва угорського заводу Хіноїн;Дексаметазону Фосфат 4 мг/мл по 1 мл в ампулах виробництва ПАК Фармак Україна, а також порошку для розчину для ін'єкцій Цефотаксим по 1 г у флаконах, 10 флаконів у пачці виробництва ПАТ Київмедпрепарат.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: