Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рахівська довгожителька відсвяткувала свій 101-ий ювілей (ВІДЕО)

Рахівська довгожителька відсвяткувала свій 101-ий ювілей (ВІДЕО)


Свій 101 День народження цими днями відзначила Верона Імріївна Фалтінська. Народилася іменинниця у селі Богдан на Рахівщині. Привітати стареньку прийшло чимало родичів та знайомих.

Родина була великою - двоє сестер та семеро братів. З часом старша сестра забрала Верону до Чехословаччини. Там дівчина працювала на залізниці. Коли мала 25 років, повернулася до Рахова, де і вийшла заміж.

З чоловіком виховали трьох дітей. Донька Віра каже: «батьки жили в злагоді та порозумінні». Дочекалася іменинниця 10 внуків та 3 правнуків. Все життя важко працювала, пораючись по домашньому господарству. Як найважчий період життя згадує післявоєнні часи. Однак, не зважаючи на тяжке життя, бабуся і досі залишається оптимісткою, любить співати, що із задоволенням продемонструвала і на свій 101 день народження.

Деталі у сюжеті М-студіо:



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: