Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті недобросовісного орендаря змусили повернути приміщення школи

Більше року фірма-орендар не сплачувала орендну плату. Прокуратура домоглась повернення приміщення і сплати заборгованості.

На Закарпатті недобросовісного орендаря змусили повернути приміщення школи


Прокуратурою особлива увага приділяється захисту прав дітей та держави в освітній сфері. У зв’язку із цим, систематично проводиться моніторинг законності передачі майна навчальних закладів усіх рівнів в оренду, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Господарським судом Одеської області задоволено позов заступника керівника Ужгородської місцевої прокуратури в інтересах Туря Ресметівської сільської ради про стягнення заборгованості за договором оренди земельної комунального майна, а саме приміщення місцевої школи, а також про розірвання вказаного договору та повернення орендованого приміщення.

Йдеться про одну з приватних комерційно-постачальних фірм, зареєстрованих в Одеській області, яка більше року не сплачувала орендну плату за користування комунальним нерухомим майном – приміщенням школи, внаслідок чого місцевий бюджет систематично недотримував грошові надходження.

Суд задовольнив позовні вимоги прокуратури та своїм рішенням розірвав договір оренди, зобов’язав підприємство сплатити заборгованість за договором оренди, а також зобов’язав підприємство повернути приміщення вартістю майже 100 тис грн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: