Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики отримали наказ розгорнути на Донбасі систему ППО – ІС

Бойовики отримали наказ розгорнути на Донбасі систему ППО – ІС
Наразі командування "ДНР" налякало окупантів "активним веденням розвідки" з боку українських сил.

Російське командування наказало бойовикам пильніше стежити за власними позиціями, а також остерігатися дронів, які нібито масово запускають військовослужбовці ЗСУ. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на сторінці у Facebook.

Остерігаючись повітряної розвідки з боку українських сил, терористи отримали наказ розгорнути на Донбасі систему протиповітряної оборони.

"Командування ОК "Донецьк" ("1-й АК ДНР") видало наказ для "командирів і начальників усіх рівнів" вжити заходів щодо маскування "позицій підрозділів і військових об'єктів", а також організувати в районах своєї дислокації ефективну ППО, як сказано у документі , "у зв'язку з масовим застосуванням противником БПЛА з метою ведення розвідки", - повідомляє Тимчук.

Крім того, на тлі відсутності активних дій з боку сил АТО, відзначається активізація "бойової підготовки" окупантів.

"Підрозділи "2-го АК ЛНР" проводять тренування і навчання з бойовою стрільбою на полігонах біля с.Круглик та п.г.т.Щєтове. Тут же проходять "обкатку" новобранці - бойовики, які набираються з числа місцевого населення, і найманці, які прибувають з РФ", - повідомляє ІС.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: