Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські оперативники спіймали вуличного грабіжника

Ужгородські оперативники спіймали вуличного грабіжника
У місті Ужгород від студента відібрали мобільний телефон. Потерпілий звернувся в поліцію, й грабіжника оперативно затримали.

4 жовтня в поліцію звернувся 17-річний студент одного з училищ м.Ужгорода. Хлопець розповів про те, що на вул.Гагаріна його перестріли двоє старших хлопців, один із яких відібрав від нього мобільний телефон марки «Номі».

Зловмисника викрили працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції. Як з’ясувалося, студента пограбував 34-річний ужгородець. Чоловік зізнався у скоєному, крадений телефон вилучено й повернуто власнику. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України. Грабіжнику загрожує кримінальна відповідальність.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: