Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чергова контрабанда на Закарпатті: прикордонники виявили майже 1000 пачок цигарок (ФОТО)

Прикордонники Мукачівського загону припинили чергову спробу тютюнової контрабанди.

Чергова контрабанда на Закарпатті: прикордонники виявили майже 1000 пачок цигарок (ФОТО)


Співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати активні заходи з протидії незаконній діяльності на державному кордоні України.

Чергову спробу тютюнової контрабанди було припинено учора прикордонниками Мукачівського загону. Так під час несення служби наряд відділу «Ділове» виявив автомобіль української реєстрації, який зупинився неподалік від держрубежу.

З даного авто вийшли невідомі особи та почали діставати з багажника пакунки загорнуті у чорні поліетиленові пакети і перекидати їх через загороджувальний паркан. Помітивши прикордонників порушники почали втікати, тому аби їх зупинити військовослужбовцями було здійснено попереджувальний постріл вгору.

Одного з чоловіків, який здійснював перекидання пакунків, затримали. Інший порушник сівши до транспортного засобу на великій швидкості прослідував в напрямку населеного пункту Ділове.

Неподалік від місця затримання прикордонники знайшли 2 пакунки контрабандного тютюну, в яких знаходилось 960 пачок сигарет. Затриманого контрабандиста та куриво були доставлені в прикордонний підрозділ.

Наразі встановлюються особи решти учасників невдалої оборудки, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Чергова контрабанда на Закарпатті: прикордонники виявили майже 1000 пачок цигарок (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: